20.07.2020

15 TEMMUZ ANMA PROGRAMI

Perşembe Müftülüğü tarafından organize edilen 15 Temmuz Şehitleri anma programı akşam namazı sonrası Perşembe Belediye Meydanında gerçekleştirildi.

Perşembe  Müftülüğü tarafından organize edilen programa Perşembe Kaymakamı Sayın Levent YETGİN, Perşembe Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sayım TANDOĞAN, Perşembe Müftüsü Sayın Basri BEKTAŞ, Gazilerimiz, Şehit yakınları ve bir çok vatandaşımız katıldı.

Programda Mevlid-i şerif ve Kur'an-ı Kerim okundu. İmam- Hatipler tarafından okunan ilahilerin de yer aldığı program, Perşembe  İlçe Müftüsü Basri BEKTAŞ’ın 15 Temmuz'da bu millet için canlarını feda eden şehitlerimiz için yaptığı dua ile son buldu.

İlçe Müftüsü Basri BEKTAŞ  programla ilgili; "15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü münasebetiyle 15 Temmuz Şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okuyarak duâ ettik. Rabbimiz Aziz Şehitlerimize rahmet eylesin. Kahraman Gazilerimize hayırlı ve uzun ömürler ihsan eylesin. Hainlere ve destekçilerine fırsat vermesin. Allah birliğimiz beraberliğimizi daim eylesin" dedi.