30.03.2020

TÜM GÖREVLİLER SEFERBER OLDU

İyilikte Yarışın Emrine Uydular:

Perşembe’de ilçe kaymakamımızın riyasetinde tüm kurumların ortak çalışmalarıyla “vefa destek gurubu” içinde çalışmalarımız tüm mahallerde devam etmektedir. İmam hatip ve müezzin kayyım arkadaşlar, bulundukları mahalleyi tarayarak kimsesiz ve yaşı 65 üzeri olan vatandaşların gıda, ilaç ve diğer taleplerini ihtiyaçlarını kendi imkânlarıyla ve ilgili birimlerle de işbirliği kurarak adeta seferberlik yaparak çalışmaktadırlar.

İlçemiz mahallelerinde kapısı çalınmadık hiç kimse kalmadı. 24 saat esasına göre çalışan arkadaşlarımız, kendi arabalarıyla, tamamen gönüllü olarak yaşlılara evde hizmet götürüyorlar. Zaman zaman kendi imkânlarının yetmediği yerlerde ise diğer kurumlara da aracılık etmektedirler.

İlçemiz müftülüğü ise bu çalışmaları her gün akşamında Kaymakamlık vefa destek birimine bilgi olarak geçmektedir. İlçe müftümüz Basri Bektaş personelini arayarak teşekkürlerini bildirdi.