11.02.2020

CAMİİ AÇILIŞI

İlçemiz Müftülüğüne bağlı Okçulu Mahallesi Dere Camii külli bir restorasyondan geçti. Camimizin restorasyonunu yaptıran İstanbul’dan iş adamı aynı zamanda  mahallenin eniştesi Mustafa ÇABUK,  Dere Camii müştemilatı için yaklaşık 300.000,00 TL harcayarak güzel bir eserin meydana gelmesine vesile oldu.

Nevi şahsına münhasır bir mimari ile ahşap ve çininin uyumu göze çok hoş gözükmektedir. Camii içi ve dışını komple elden geçiren ustalar küçük olan caminin ferah hale getirmişlerdir. 07.02.2020’de  Cuma günü ibadete yeniden açılan caminin açılışı Cuma namazı evvelinde okunan Kur’an ve Namazdan sonra yapılan dualarla açıldı.

Açılışa Sayın Perşembe Kaymakamımız  Levent YETGİN , Perşembe Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sayım TANDOĞAN , İlçe Müftümüz Sayın Basri BEKTAŞ, Daire amirleri, Ordu Belediyesi Muhtarlar Daire Başkanı  ve çok sayıda misafir de iştirak etti.

Cuma çıkışı katılımcılara  yemek ikramında bulunuldu. Akabinde mahalle muhtarlığı tarafından misafirlere kitap hediye edilip teşekkür edildi.