11.03.2019

8 MART KADINLAR GÜNÜ

Perşembe İlçe Müftülüğü ve ilçemizde faaliyet gösteren Kuran kursları hocalarımızla kadınlar gününe mahsus özel programlar tertip edildi. Cuma günü vaazlarda konu etraflıca işlendi. Hediyeler takdim edildi. Son olarak da ilçe müftülüğümüz çok amaçlı salonumuzda Kuran-ı Kerim ve sohbet düzenlendi. Yapılan sohbet toplantısında İlçe Müftümüz, “İslam’ın kadına verdiği konum ve kıymeti, annelik bağlamında rahmeti, ağzı dualı annelerin gücü ve kuvvetini…” içeren kısa ve öz bir konuşma yaptı.

Kuran-ı Kerim tilavetini İlçemiz Müftülüğüne bağlı Töngeldüzü Mahallesi İmam Hatibi Selim ACERCE hocamız okudu. Daha sonra Annelere tülbent ve kitap hediyeleri ile hocalarımızı tazim ve takdir edici hediyeler takdim edildi. Bilahare ikramlar ve dua ile program son buldu.