19.02.2019

ŞÜHEDAYA HÜRMET

İki senedir yapılagelen ilçemiz ekinciler köyünde icra edilen, şehitleri anma ve Şehit Hüseyin GÜMÜŞ hatırasına, şehidin babası olan Mahalle muhtarımız, hayırseverin organize ettiği mahalle sakinlerinin de katkılarıyla kalabalık bir katılımla camide program icra edilmiştir.

Programa ilçe Jandarma komutanı siyasi parti temsilcileri, civar köylerden birçok seçkin davetli katıldı. İlçe müftümüzün riyasetinde ilçe müftülük vaizi Hasan Basri ÇEDİK ve ilçemizde görev yapan imam ve müezzinlerin icra ettiği güzel bir program gerçekleştirildi. Tüm bay ve bayan katılımcılara yemek ikram edildi.

İlçe müftümüz yaptığı konuşmada “Şehitlerin ölmediği ve her daim tasarrufatlarının olduğu hepimizce malumdur. Kuranı Kerimde bu konuya işaret eden ayet az önce tilavet edildi. Bunun en güzel delili ise işte bu programlardır. Bu kutlu yolcular, bizi bu gün böyle hayırlı bir mecliste topladılar. Onlar bu kutlu davanın nöbetini hala devam ettirmektedirler. Bizler ise onların ahiret arkadaşı olmak istiyoruz. Onun için bu programlara önem veriyoruz.” dedi.