30.11.2023

ÇEDES Projesi Kapsamında Kumru Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğrencilerinden Müftülüğümüze Ziyaret.

Diyanet İşleri Başkanlığımız, Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşlar işbirliğinde öğrencilere yönelik hazırlanan "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi" çerçevesinde Kumru Anadolu İmam Hatip Lİsesi öğrencileri,öğretmenleri ve Gençlik Koordinatörümüz Kur'an Kursu öğreticisi Zeynep ÇAKIR rehberliğinde İlçe Müftülüğümüzü ziyaret ettiler.
Öğrenciler İlçe Müftümüz Gençağa SAYAN'dan  Başkanlığımızın ve Müftülüğümüzün çalışmaları hakkında bilgi aldılar.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Müftümüz Gençağa SAYAN Öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti.