03.05.2019

TEMEL DİNİ BİLGİLER YARIŞMASINDA GELENEK BOZULMADI BU SENEDE İLÇEMİZ İL 1. OLDU

Diyanet İşleri Başkanlığımız Kuran Kurslarına katılımı artırmak; itikat, ibadet,ahlak ve siyer gibi konularda Temel Dini Bilgileri Öğrenmeyi teşvik etmek amacıyla 2018-2019 eğitim Öğretim döneminde de ülke genelinde yarışma düzenlenmeye bu yılda devam etti.

Bu amaçla 02.05.2019 Perşembe günü Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrencilerimizden Merkez Erkek Kur’an Kursu Öğrencisi Eren Yiğit SÜZÜK ve Merkez Kız Kur’an Kursu Öğrencisi Zeynep Bilge ARŞ İlçe Müftülüğümüz temsilen il Müftülüğünde yapılan yarışmaya katıldı.

İlçe Finalistlerinin katıldığı yarışmaya bu yıl gelenek bozulmadı ve öğrencilerimiz yarışmada derece elde ederek başarı elde ettiler.

02.05.2019 Perşembe günü yapılan yarışmada Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu Öğrencimiz Eren Yiğit SÜZÜK İl 1. oldu yine öğrencilerimizden Merkez Yatılı Kız Kur’an Kursu Öğrencisi Zeynep Bilge ARŞ’da İl 3. Olarak büyük bir başarı daha elde ettiler.

İlçe Müftülüğü olarak geçmiş yıllarda da ilimizde derece yapan ve ilimizi bölgede temsil eden ve bu senede İl Müftülüğünde derece yapan öğrencilerimizi; onların başarıya ulaşmasında büyük emekleri olan başta İsa KUBUZ Hocamıza ve Kur’an Kursu Öğreticimiz Aysel DİLEKÇE’ye, ayrıca kurs yöneticilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.