11.03.2019

2019 YILI MART AYI TOPLANTISI İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİ

2019 Yılı Mart Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftüsü Sn. Mürsel ÖZTÜRK’ün başkanlığında, il müftü yardımcıları ve 19 ilçe müftüsünün katılımı ile İlçemiz Kayadibi Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunmak, hizmette birlik ve etkinliği en üst seviyeye çıkarmak amacıyla her ay mutat olarak yapılan Müftüler toplantısı verimli bir şekilde icra edildi.

Toplantıda gündem maddeleri ile müftülüklerce yürütülen hizmetler ve planlanan çalışmalar değerlendirildi.

Programda İl Müftülüğü İdari ve Mali işler Şefi Ayhan AVUÇ tarafından KEP Programı kapsamında programın işleyişi konusunda toplantıya katılanlara bilgi verildi.

İlçe Müftülüğü olarak, bu güzide mekanı bizlerin hizmetine sunan Kayadibi Sosyal Tesisleri Sahibi Ahmet ZORLU Bey’e teşekkür ediyoruz.