11.06.2024

Toplantı ve Seminerimizi İmam-Hatip Lisesi Camiinde Gerçekleştirdik

HAZİRAN AYI PERSONEL TOPLANTIMIZ, ÇOCUK İSTİSMARININ ÖNLENMESİ VE YAZ KUR'AN KURSU SEMİNERİMİZ İMAM-HATİP LİSESİ CAMİİNDE DÜZENLENDİ

2024 yılı Haziran ayı personel toplantımızı İmam-Hatip Lisesi (Yaylak) Camiinde gerçekleştirdik. 11 Haziran 2024 Salı günü saat 09.00'da başlayan toplantıda, Kurban Bayramına ve Kurban ibadetine yönelik yapılacak çalışmalar konusunda istişarede bulunuldu. Toplantı gündemindeki diğer konular ele alındıktan sonra personelimize yönelik Toplum Sağlığı Görevlilerince "Çocuk İstismarının Önlenmesi" konulu seminer verildi. Yine Yaz Kur'an Kurslarının başlayacak olması sebebiye daha önce eğitim alımş olan İlçemiz Kurtuluş Mahallesi Ömerli Merkez Camii İmam-Hatibi Ali ERDOĞAN tarafından personelimize yönelik "Yaz Kur'an Kursları Semineri" verildi.