10.02.2021

“ON KITA BİR VATAN İLELEBET İSTİKLÂL” TEMALI RESİM VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI

Yarışma,  KOMPOZİSYON alanında LİSE öğrencileri arasında, RESİM alanında ORTAOKUL öğrencileri arasında “ON KITA BİR VATAN İLELEBET İSTİKLÂL” teması ile gerçekleştirilecektir.

Yarışmaya sadece örgün eğitim-öğretime devam eden lise ve ortaokul öğrencileri katılabileceklerdir. Bir öğrenci sadece en fazla bir eser ile katılım sağlayabilecektir.

Son başvuru tarihi 05 Mart 2021 olarak belirlenmiştir. Başvurular ilçe müftülüklerine bireysel olarak, eser teslimi ve başvuru aynı anda olacak şekilde gerçekleştirilecektir.

Resim ve Kompozisyon alanlarında ayrı ayrı olmak üzere birinci olan öğrenciler 200 TL, ikinci olan öğrenciler 150 TL ve üçüncü olan öğrenciler de 100 TL ile ödüllendirilecektir.

Yarışmaya katılan eserler iade edilmeyecek Müftülüğümüzde kalacaktır.

Eserin Türkçe dilbilgisi kurallarına uygun olarak, tercihen elektronik ortamda, times new roman fontuyla, 12 punto ile yazılması istenecek, ancak el yazısı ile yazılmış eserler de yarışmaya kabul edilebilecektir.

Eserin yazılı olduğu sayfanın (birden çok sayfa söz konusu olduğunda her sayfanın) sol üstüne öğrencinin adının, soyadının, iletişim bilgilerinin ve öğrencisi olduğu okulun adının yazılması şarttır.