20.11.2019

2019 Mevlid-i Nebi Programı

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle düzenlenen Konfaransımız 14.11.2019 tarihinde Fatma Trabzon Konferans Salonunda Kurum Amirleri, İlçe Müftüleri, görevlerimiz ve halkımızın katılımı ile, aziz vatanımız için Şehit ve Gazi olanların ruhların şad olması için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Sinevizyon ile programımız devam etti. Daha sonra İlçe Müftümüz Alim YAYA' nın hoşgeldiniz ve güzel kısa hoş konuşmalarının ardından, Kabadüz İlçe Müftümüz Ahmet KOÇ' un "Peygamberimiz ve Aile" temalı konferansı ile devam etti. Programımız İlçe Müftümüz Alim YAYA' nın programa katılanlara ve Kabadüz İlçe Müftüsü Ahmet KOÇ' a teşekkür etmesi, ve ardından da Konfaransı düzenleyen Ahmet KOÇ hocamıza çiçek takdim etmesi ile sona ermiştir.

Programımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz. Peygamber Efendimizin dünyaya teşrifinin kutlandığı bu güzel programlara daha da çok ilgi gösterilmesini temenni ederek, gelecek yılki programa şimdiden herkesi davet ediyoruz.