02.07.2020

Hizmet Binamız

Değerli Kabadüzlü hemşehrilerimiz, 10 Mart 2020 tarihinde temelini attığımız Müftülük Sitesi binamızın kaba inşaatını, 26 Haziran 2020 tarihi itibariyle tamamlamış bulunmaktayız. Yüce Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun.

Müftülük sitemizin bu aşamaya kadar gelmesinde şüphesiz en büyük pay öncelikle Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ Hocamıza aittir. Bu vesileyle başta Muhterem Başkanımız olmak üzere kurumsal olarak emeği geçen tüm teşkilat çalışanı hocalarımıza şükranlarımızı arz ederiz.

Bu minvalde olmak üzere müftülüğümüz adına, inşaatımızın her aşamasında büyük destek ve rehberlikleriyle bizlere öncülük eden Kabadüz Kaymakamımız Sayın Necdet UÇAR Bey'e şükranlarımızı arz ediyor; inşaatımızın muhtelif aşamalarında destek ve yardımlarını esirgemeyen Kabadüz Belediye Başkanımız Yener KAYA Bey'e ve belediye personeline teşekkür ediyoruz.

Yüce Mevla, inşaatımızın kalan kısımlarını da en kısa zamanda tamamlamayı, hayırlısıyla yeni hizmet binamıza taşınmayı ve rızasına muvafık güzel ve faydalı çalışmalar yapmayı nasip ve müyesser eylesin.