01.10.2022

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI-CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLAMALARI

İlçemiz Müftülüğü tarafından 2022 yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri coşku ile kutlandı. Mütülüğümüz tarafından 30 Eylül 2022 tarihinde Merkez Mahalle Büyük Camsinde başta Peygamber efendimiz, Şehitlerimiz ve ahirete irtihal eden bütün din görevlilerimizin ruhlarına bağışlanmak üzere Kur'anı Kerim okunup dua yapılması ile başlayan hafta etkinlikleri, 03/10/2022 tarihinde İlçe Kaymakamı Sayın Ali Can YILDIZ beyi makamında ziyaret edilmesi, Belediye Başkanımız Sayın Osman KAYGI beyi makamında ziyaret edilmesi, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile İlçe esnaflarının ziyaret edilmesi ili kutlamalara devam edildi. 07/10/2022 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar ziyaret edilerek öğrencilere yönelik "Hz. Peygamber Cami ve İrşad" konulu konferanslar düzenlenmiştir. Ayrıca 07/10/2022 Cuma sabahı İlçemiz ve mahlallelerin merkez camilerinde sabah namazı buluşması düzenlendi. AYnı zaman da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Okullarımızda 700 öğrenciye kek ve meyve suyu dağıtılmıştır. Hafta kutlamaları çerçevesinde İlçemizde bulunan şehit ailere ve güzilerimiz ziyaret edilerek hediyeler takdim edilmiştir. Kamu Kurmları, İlçe esnafları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar ile vatandaşlarımıza gül dağıtılarak hafta kutlamarı sona ermiştir.