28.10.2021

2021 YILI MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLAMALARI

2021 yılı Mevlid-i Nebi Haftası kutlamaları çerçevesinde Müftülüğümüz tarafından kutlama programları düzenlenmiştir. Hz. Peygamber ve Vefa toplumu teması ile kutlanan hafta münasebeti ile İlçe Kaymakamımız Sayın Okan AYAZ ve Belediye Başkanımız Sayın Osman KAYGI Makamlarında ziyaret edilerek kendilerine gül ve "Hz. Peygamber ve Vefa Toplumu" konulu itap takdim edildi. Kutlama programları çerçevesinde 18 Ekim Pazartesi günü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okullarda eğitim gören öğrencilerimize poğaça ve meyve suyu ikramında bulunuldu. Yine aynı tarihte Kamu Kurumları ile Sivil toplum kuruluşlurı ziyaret edilerek gül takdim edildi. Bayan Kur'an Kursu öğreticilerimiz tarafından Üniversite öğrencilerimize ziyaret gerçekleştirilerek "Hz. Peygamber ve Vefa" toplumu konulu sohbet düzenlenerek çeşitli ikramlar da bulunuldu. Ashab-ı Suffe 4-6 yaş Kur'an Kursunda eğitim gören öğrencilerimiz tarafından "Vefa Toplumu" konulu etkinlikler  gerçekleştirildi. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı Liselerde "Hz. Peygamber ve Vefa Toplumu" konulu Kompozisyon yarışması düzenlenerek dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. 21 Ekim 2021 tarihinde İlçe Müftüsü Recep UNUTMAZ tarafından Yoğunoluk çok Programlı Anadolu Lisesinde öğrencilerimize yönelik " Hz. Peygamber ve Vefa Toplumu" konulu seminer verildi. Din Görevlilerimiz tarafından öğnercilerimize ilahi ve ney dinletisi sunumu yapıldı. 22 Ekim 2021 Cuma günü Merkez Camilerimizde cuma namazı çıkışı aşure ikramı yapılarak 2021 yılı Mevlidi Nebi Haftası Kutlamaları sona erdi.