21.05.2021

ORDU İL MÜFTÜMÜZDEN İLÇEMİZE ZİYARET

Ordu İl Müftümüz Sayın Dr. İsmail ÇİÇEK hocamız İlçmize ziyarette bulundu. Merkez Mahalle Büyük Camisinde Cuma Namazından önce zalim israil' in zulum, baskı ve şiddeti ile karşı karşıya kalan FİLİSTİN' li Din kardeşlerimiz için manevi destek olmak amacı ile Kur'anı Kerim okunup dua yapıldı. Cuma Namazının akabinde Filistin'li Din Kardeşlerimizin maddi ihtiyaçlarına destek olmak maksadı ile yardım toplandı. İl Müftümüz Dr. İsmal ÇİÇEK Hocamız İlçemiz Müftülüğünü, Merkez Yatılı Hafızlık Kur'an Kursunu ve Ashab-ı Suffe 4-6 yaş Kur'an Kursunu yerinde ziyaret ederek yapılan hizmetler hakkında İlçe Müftüsü Recep UNUTMAZ Hocamızdan bilgi aldı. İlçe Müftülüğü tarafından yapımı devam eden gençlik merkezi ve yapılması planlanan Hafızlık Yatılı Kız Kur'an Kursu  inşaatı hakkında bilgi alan Hocamız İsmail ÇİÇEK İlçemiz Müftülüğü bünyesinde görev yapan bütün personellere iyi niyet dilek ve temennilerini iletti. İlçe Müftümüz Recep UNUTMAZ İl Müftümüzün İlçemize yapmış olduğu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getimsinin ardından İl Müftümüz Dr. İsmail ÇİÇEK İlçemizden ayrıldı. Hocamıza yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederiz.