05.03.2020

İKİZCE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ KUR'AN OKUMAYA GEÇİYOR

2019 Eğitim Öğretim döneminde açılan İkizce İlçe Müftülüğü Ashab-ı Suffe 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerinden Kur'an-ı Kerimi okumaya başlayan öğrencilere İl Müftü Yardımcısı Şerife Hanım ALTUNER, İl Vaizesi Selma TOMAKİN, İl Murakıbı Hanife ÇETİN tarafından Kur'an-ı Kerim hediye edildi. Öğrenci velilerinin katılımıyla düzenlenen programda  İl Müftü Yardımcısı Şerife Hanım ALTNER başta Kur'an Kursu öğreticileri Kübranur CUNİ TÜRKMEN ile Emine ŞEKER'e yapmış oldukları çalışmalarından dolayı, Çocuklarını Kur'an Kursunu gönderen ailelere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti. İl Müftü Yardımcısı Şerife Hanım ALTUNER  4-6 yaş Kur'an Kursu eğitiminin önemine vurgu yaparak geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın Kur'an-ı Kerim ışığında eğitimleri için Kurumumuz olarak çalışmaların devam edeceğini bildirdi. Katılımcıların karşılıklı iyi niyet , dilek ve temennileriyle program sona erdi.