06.02.2020

Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz Projesi

Diyanet İşleri Başkanlığı, camilerin asli fonksiyonunun ibadethane olmasının yanında, birer eğitim-öğretim mekanı ve sosyal, kültürel faaliyetlerin merkezi olarak kullanılmasını sağlamak amacıyla bir çok hizmet gerçekleştirmektedir.

Bu itibarla; Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz Projesi kapsamında 08.01.2020-01.02.2020 (yarıyıl tatili) tarihleri arasında tüm camilerimizde ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik ilçemizdeki öğrencilerin camiye gelmelerini alışkanlık haline getirmek amacıyla, namaza en çok  gelen öğrenciler arasında yarışma düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere, 1. olana çeyrek, 2. olana gram, 3. olana gram altın olmak üzere, tüm katılımcılara da İlçe Müftüsü Abdussamet ŞEN tarafından ayakkabı hediyesi takdim edildi.

Bu proje kapsamında emeği geçen tüö Din Gönüllüsü kardeşlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Yüce Allah hepsinden razı olsun inşallah.