30.04.2024

Hacı Adaylarımıza Hac Öncesi Eğitim Semineri Verildi

Fatsa İlçe Müftülüğümüzce bu yıl hacca gidecek olan hacı adaylarımız için  Müftülüğüğümüz Konferans Salonunda  hac eğitim semineri düzenlendi. Hac seminerimize Fatsa, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Kabataş, Korgan ve Kumru ilçelerimizden bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı ve Acenteler aracılığıyla kutsal topraklara gidecek olan hacı adayları katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program İlçe Müftümüz Aziz BUL’un “Hac Yolculuğundan Önce Maddi ve Manevi Temizlik, Hac ve Umrede Bir Arada Yaşama Bilinci” konularında bilgiler aktardı.
İlçe Müftümüzün sunumunun ardından Ordu İl Müftüsü Dr. İsmail ÇİÇEK tarafından “ Hac Yolculuğunda Önemli Hususlar ve Haccın Hikmeti ve Sembollerin Anlamı konularını işleyerek Hacı adaylarını bilgilendirmesinin ardından İlçe Vaizimiz Murat TOP tarafından da Uygulamalı Hac İbadeti, Hac ve Umre Menasiki konularını işlemesinin ardından program sona erdi