23.07.2021

VEKALETLE KURBAN BAĞIŞINA FATSA HALKINDAN YOĞUN İLGİ...

Cömert Fatsa halkı mağdur coğrafyalarda ki mazlum kardeşlerine bu bayramda da umut olmaya devam etti. Diyanet İşleri Başkanlığımız Türkiye Diyanet Vakfı ile birlikte 1993 yılından bu yana Yurt içinde ve Yurt dışında Afrika'dan Orta Asya'ya, Balkanlardan Latin Amerika'ya kadar birçok yoksul ülkede yaşayan muhtaçlara ulaştırılmak üzere vekaletle kurban kesim organizasyonu gerçekleştirmektedir. Fatsa Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Fatsa Şubemizin yoğun çalışmalarla sürdürdüğü Vekaletle Kurban Bağışı Organizasyonu kampanyasına Fatsa halkı geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda büyük ilgi gösterip destek verdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Fatsa Müftüsü Hamza BAYRAM: Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımızın uzun yıllardır gerçekleştirdiği vekaletle kurban bağışı organizasyonu kampanyasına Fatsa halkımız ciddi manada yoğun ilgi gösterdi. Bu yılda hamdolsun 507 adet Vekaletle Kurban bağışı alarak halkımızın destekleriyle Fatsa olarak zirvede ki yerimizi koruduk. Her zaman olduğu gibi bu yıl da hiç tereddüt etmeden kurbanlarını bizlere emanet ederek bayram sevincini mağdur coğrafyalarda yaşayan mazlum kardeşlerimizle paylaşan Cömert Fatsa halkımıza canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar bütün çalışmalarımızda olduğu gibi bu konuda da büyük gayret ortaya koyan, gönüllü olarak standlarda görev alan, mahallelerimizde gönüllere dokunan, fedakarca çalışan değerli Din Görevlisi hocalarıma da ayrıca teşekkür ediyorum; ifadelerini kullandı.