16.07.2021

15 TEMMUZ DEMOKRASİ NÖBETİ...

Fatsa Kaymakamlığımızca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları çerçevesinde Fatsa Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklâl Marşının ardından okunan açılış kuranıyla başladı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem KİBAR'ın konuşmasının ardından kürsüye Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi YARAN gelerek gecenin ehemmiyetini içeren bir konuşma gerçekleştirdi.
Akabinde 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimiz için din görevlilerimizin rehberliğinde vatandaşlarca okunan Hatimlerin duasını yapmak üzere İlçe Müftüsü Hamza BAYRAM kürsüye geldi.
Programın sonunda Fatsa Müftülüğü Tasavvuf Musıkisi Korosunca sunulan birbirinden güzel eserlerle vatandaşlara manevi bir ziyafet sunuldu.
Son olarak Fatsa Belediyesi Güzel Sanatlar Atölyesi oyuncuları tarafından tiyatro gösterisi gerçekşeştirildi.