24.05.2024

Müftülüğümüz tarafından Yaygın ve Örgün Eğitim Merkezi Yararına Kermes Düzenlendi !

Fatsa İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Fatsa Şubesi işbirliğinde geliri İlçemiz Müftülüğü koordinesinde yapımı devam eden Yaygın ve Örgün Eğitim Merkezi inşaatı için Sahil Büyük Çarşı Camiinde bir gün, Orta Büyük Camiinde ise 3 gün boyunca kermesimiz  devam etti.

Orta Büyük Camii ile Sahil Büyük Çarşı Camii önünde oluşturulan kermesin açılışına İlçe Müftüsü Aziz BUL, vaizler, din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri ve öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan İlçe Müftüsü Bul, “Müftülüğümüz tarafından yapımı devam eden Yaygın ve Örgün Eğitim Merkezi inşaatı için hazırlamış olduğumuz kermesimize hoş geldiniz. Bugün burada Kur’an kurslarımızda görev yapan hoca hanımların, kursiyerlerin ve hafızlıkta okuyan kız öğrencilerin gayretleriyle hazırlanan ürünleri sizlerle buluşturuyoruz. Dini ve hayri hizmetlerimiz tamamen halkımızın yardımlarıyla yürütülmektedir. Hayri hizmetler fedakarlık ve gönüllülük istiyor. Allah hepinizden razı olsun. Cenabı Allah bizleri hayri hizmetlerde sonu cennet oluncaya kadar yarışanlardan eylesin. Bu kermesin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.