15.03.2022

Lise Öğrencileri Arası Şiir Yazma Yarışması Yapıldı

İlçemiz Müftülüğü tarafından "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" etkinlikleri kapsamında devletin bekası, milletin huzuru için iman dolu göğüsleri ile Çanakkale'yi geçilmez kılan, Anadolu'daki Milli Mücadele'nin meşalesini ateşleyen şehitlemizin kutlu mücadelesini diri tutmak amcıyla lise öğrencileri arasında "Çanakkale Ruhu" adlı şiir yazma yarışması düzenlenmiş olup,  yarışma sonucunda dereceye giren veya giremeyen tüm öğrencilere İlçe Müftümüz Hamza BAYRAM tarafından çeşitli hediyeler takdim edilerek derece yapan öğrencilerin isimleri ve okulları aşağıda belirtilmiştir.

1-Dilanur GİDEN                   Bolaman Anadolu Lisesi                         11 Sınıf

2-Fatma Nur YILMAZ            Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi     10 Sınıf

3-Ahmet Ceyhun KISACIK    Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi                  10 Sınıf