19.07.2024

Yaz Kur'an Kurslarına Katılan Öğrencilere Dondurma İkramı!

İlçemiz Müftülüğü tarafından yaz döneminde Camii ve Kur’an Kurslarına katılan çocuklara dondurma ikram edildi.

İlçe Müftülüğü tarafından Camii ve Kur’an kurslarda okuyan öğrencilere yönelik bir sürü etkinlik düzenlenmiştir.

Bu etkinlikler kapsamında Orta Büyük Camii ile Topaloğlu Camii’nde yaz döneminde okuyan öğrencilere dondurma ikram edilerek temsili Nasreddin Hoca’nın katılımı ile öğrencilere fıkralar anlatıldı.

İlçe Müftümüz Aziz Bul, basın mensuplarına açıklamada bulunarak bugün bazı camilerimizde görev yapan din görevlileri ile yaz Kur'an kurslarına katılan öğrencileri mutlu etmek için etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Nasreddin Hoca ile onları buluşturmak ve onlara dondurma ikramında bulunmak için böyle bir etkinlik düzenledik." dedi.