28.04.2020

Din Görevlilerimiz Vefa Sosyal Destek Gruplarıyla Yaşlılarımızın Yanında -27.04.2020

Din Görevlilerimiz Vefa Sosyal Destek Gruplarıyla Yaşlılarımızın Yanında

Çaybaşı Kaymakamımız Hasan KURT beyin talimatlarıyla Müftülük görevlilerimiz (İmam-Hatip ve Müezzinler) tarafından oluşturulan "65 Yaş Üstü Vefa Sosyal Destek Grupları", 01.04.2020, tarihi itibarı ile 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibleri evlerinde usulüne uygun bir şekilde ziyaret etmişlerdir.

İhtiyaç durumları din görevlilerimizce tespit edilen 65 yaş üzeri büyüklerimizin ihtiyaçları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile karşılanıyor.

Dünya genelinde ve Ülkemizde görülen Covid-19 salgın hastalık nedeniyle alınan tedbirler kapsamında evinden çıkamayan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için din görevlilerimizin; yaşlı, hasta ve engelliler için seferber olduğu çalışmada ihtiyaç sahibi kimselere ulaşılarak maddi ve manevi destek sunulması için çalışmalar devam etmektedir.

ÇAYBAŞI MÜFTÜLÜĞÜ