02.03.2020

REGAİB KANDİLİ COŞKUYLA KUTLANDI-2020

KANDİL COŞKUSU-2020

27.02.2020 Perşembe  günü akşamı Regaib Kandili münasebetiyle İlçemizdeki tüm camilerimizde Kandil programı tertip edildi.Çaybaşı  Merkez Camiindeki  programa İlçe Müftümüz Fatih BALTA katıldı.

Aşrı şerflerin,Mevlidi şeriften bölümlerin okunduğu program İlçe Müftüsü Fatih BALTA’nın yaptığı Kandil sohbeti ve dua ile sona erdi.

28.02.2020 Cuma sabahı  Çaybaşı Merkez Camiinde ve İlküvez Mahallesi Merkez Pazaryeri Camiinde Vaiz İlhan ÇAKIR’ın katılımıyla sabah namazı buluşması yapıldı.Suriye İdlibde ki şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Şehitlerimizin ruhları şâd makamları,mekanları cennet  olsun.

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ