24.12.2018

Çaybaşı Merkez Kur’an Kursu 4-6 Yaş Öğrencilerimizden Yemen'li Kardeşlerine Anlamlı Destek

İlçemiz Müftülüğü bünyesinde eğitim gören Çaybaşı Merkez Kur’an Kursu 4-6 yaş kur'an kursu öğrencileri Yemen'deki kardeşlerine destek oldular.

Yemen için sessiz kalmadılar

Ders ünitelerinin ''İyilik ve Yardımlaşma'' konusunun gereğini bir nebze de olsa yerine getirmeye çalışan minik öğrenciler, Diyanet İşleri Başkanlığının başlattığı "Yemen’e Sessiz Kalma" yardım kampanyasında Yemen'li kardeşleri için biriktirdikleri harçlıklarını ulaştırmak üzere, İlçe Müftü Vekili Vaiz İlhan ÇAKIR’ı makamında ziyaret ederek teslim ettiler. Çocuklarla bir süre sohbet eden İlçemiz Müftü Vekili İlhan ÇAKIR,bu anlamlı desteklerinden dolayı  kendilerine, ailelerine ve hocalarına teşekkür etti.