21.07.2022

ÇATALPINARDA, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ DOLAYISIYLA PROGRAM DÜZENLENDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Çatalpınar Kapalı Halısahasında 15 Temmuz gecesi gözünü kırpmadan şehadete yürüyen Aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimiz için program düzenlendi.

Düzenlenen programa Kaymakamımız sayın Eyyüp Batuhan CİĞERCİ, Belediye Başkanımız sayın Ahmet TÜRE, ilçe Müftümüz sayın Adem VERİM, daire amirleri ve vatandaşlarımız katıldı.

Saygı duruşu, İstiklâl Marşımız ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Kaymakamımız sayın Eyyüp Batuhan CİĞERCİ, Belediye Başkanımız sayın Ahmet TÜRE ilçe Müftümüz sayın Adem VERİM günün anlam ve önemi hakkında konuşmalar yaptılar.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında hocalarımız Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi.

İlçe Müftümüz sayın Adem VERİM'in yaptığı dua ile eller hep birlikte semaya açıldı ve yapılan dualara hep birlikte âmin denildi.

İmanına, ezanına, bayrağına, vatanına, Kur’an'ına sevdalı olan bu aziz milleti, ezansız, vatansız, bayraksız bırakma Allah'ım! diyerek dualar arşa yükseldi. Saatler 00:13' de Kıran Mahallesi Merkez Camii Müezzin Kayyımı Ersin Abalaylı Hocamızın okuduğu sela ile birlikte demokrasi nöbeti son buldu.