15.06.2022

2022 YILI HAZİRAN AYI PERSONEL TOPLANTISI VE YAZ KURAN KURSU EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

İlçe Müftülüğümüzün, 14 Haziran 2022 Salı günü saat 10.00'da Müftülüğümüz Konferans Salonunda yapılan Aylık Mutat Personel Toplantısına İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlar katıldı.

İlçe Müftümüz Sayın Adem VERİM toplantıda; Başkanlığımızdan gelen Vekaletle Kurban, Yaz Kur'an Kursu Uygulama Esasları ve Din hizmetlerinin daha verimli ve etkili verilmesi ile ilgili diğer hususları paylaştı.

Ardından din hizmeti sunumu çerçevesinde, 2022 yılı “Yaz Kur’an Kursları”nda verilecek Dini Bilgiler ve Kur’an Öğretiminde takip edilecek metot, yöntem ve teknikler ile ilgili düzenlenen eğitim semineri, formatör öğretici Fatsa Sahil Camii İmam-Hatibi Ahmet ÖZAY tarafından verildi.