10.06.2022

KADİM OYUNLAR ŞENLİĞİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çatalpınar İlçe Müftümüz Sayın Adem VERİM'in öncülüğünde; Vaizimiz Sn. Mehmet YAVUZ ve Kur’an Kursu Öğreticilerinin Koordinatörlüğünde "4-6 YAŞ KADİM OYUNLARI ŞENLİĞİ" düzenlendi.

Program İstiklal Marşı ve 4-6 Yaş Kur’an kursu öğrencilerinden Ömer Faruk BİLİŞ’in Kur’an tilavetiyle başladı.

İlçe Müftümüz Sn. VERİM'in açılış konuşmaları sonrasında Belediye Başkanımız Sayın Ahmet TÜRE ve Kaymakamımız Sayın Eyyüp Batuhan CİĞERCİ katılımcılara hitap etti. 4-6 yaş Kur'an kurslarının önemini vurgulayan Sayın CİĞERCİ programın hazırlanmasında emeği geçen herkesi tebrik etti.

Programda; Kadim Kültürümüzde var olan oyunlar, Kur'an kursu öğreticilerimizin rehberliğinde, 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencilerimiz tarafından oynandı.

Program, Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İlçe Müftümüz ve Kurum Amirleri tarafından 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencilerimize hediye takdimi ile son buldu.