04.07.2021

İHRAMCIZADE KIZ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZ HAFIZLIK BELGELERİNİ ALDILAR

Çatalpınar İlçe Müftülüğümüze bağlı İhramcızade Yatılı Kız Kur’an Kursunda öğrenim gören 2 hafız kız öğrenci, hafızlığını tamamlayıp hafızlık belgelerini ve hediyelerini İlçe Müftümüz Sayın Adem VERİM’ den aldı.

Müftü VERİM, yaptığı açıklamada, “İhramcızade Kız Kur’an Kursunda öğrenim gören ve hafızlık belgesini alan Şeyma Nur Yılmaz ve

Seda Nur Güneş Hafize kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Hamele-i Kur’an olan kardeşlerimizin, bundan sonraki hayatlarında Kur’an’ın İslam’ın hadimi olmalarını Rabbimden niyaz ediyorum. Onları yetiştiren anne babalarına ve Kuran Kursu Öğreticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Müftü VERİM, bundan sonra da İhramcızade Kız Kur’an Kursunda, daha fazla hafız yetiştirmenin gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti.

Hafızlık belgelerini alan kız öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor ve bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını diliyoruz.

Haber: Ali BÖREKCİOĞLU