23.06.2021

ÇATALPINAR’DA VEKALET YOLUYLA KURBAN BAĞIŞI KAMPANYASININ STARTI VERİLDİ

Diyanet işleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile “Kurbanını Paylaş Kardeşinle yakınlaş” sloganı çerçevesinde Yurt içi ve Yurt dışında organize ettiği vekalet yoluyla kurban kesim organizasyonunun startı Çatalpınar'da verildi.

Vekalet Yoluyla Kurban Kesimi organizasyonu hakkında bilgiler veren İlçe Müftümüz Sayın Adem VERİM;

“Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla başlattığı vekalet yoluyla Kurban Bağışı kampanyasına bugün Kıran Mahallemizden Ali ÇOK Kardeşimizin yaptığı ilk bağış ile Çatalpınar'da start verdik. Bu yıl da dünyanın 143 ülkesi 436 bölgesinde kesilmek ve dağıtılmak üzere vatandaşlarımızın teveccühleri ile vekalet yoluyla kurban bağışlarını bekliyoruz. İnşallah emin ellerle emanetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.

Vekalet yoluyla kurban kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlarımızın Yurt içinde 1.125 tl-Yurt dışında ise 925 tl olarak belirlenen kurban bedellerini Çatalpınar İlçe Müftülüğümüze gelmek suretiyle yapabilirler.”dedi

Haber:Ali BÖREKCİOĞLU