31.03.2021

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ "NİKAH MERASİMLERİ" İLE GENÇLERİN MUTLULUĞUNA ŞAHİTLİK ETMEYE DEVAM EDİYOR...!

İl ve İlçe Müftülüklerine resmi nikah kıyma yetkisinin verilmesi ile birlikte vatandaşlarımızın nikah kıydırmak için İlçe Müftülüğümüze teveccühleri salgın sürecinde de artarak devam ediyor.

Son olarak 30/03/2021 Salı günü İlçe Müftümüz Sayın Adem VERİM'in dini nasihatleri ve hayır duaları akabinde gerçekleştirmiş olduğu resmi nikah işlemleri ile Müftülüğümüz Bünyesinde görev yapan Göller Mahallesi Kaynar Camii İmam-Hatibi Hasan ARKA, Elif ARKA ve Sayacatürk Mahallesi Aşağı İskenli Camii İmam-Hatibi Rıdvan DURSUN, Selma DURSUN kardeşlerimizin mutluluklarına şahitlik etmiş olduk.

Yeni evlenen çiftlere mutluluklar dileyen İlçe Müftümüz, evliliklerinde ve hayatlarında daima kendilerine rehber olması temennisiyle Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Bu vesile ile evlenen çiftimizi tebrik eder, iki cihan saadeti dileriz.