17.01.2020

MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZİN KARNE SEVİNCİ

MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZİN KARNE SEVİNCİ Çatalpınar İlçe Müftülüğümüze bağlı Hz. Fatıma, Göller Mahallesi ve Kıran Mahallesi 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursunda minik öğrenciler için dönem sonu karne merasimi düzenlendi. Minik talebeler ilk karnelerini almanın mutluluğunu doyasıya yaşadılar.

İlçe Müftümüz Sayın Adem VERİM konuşmasında; “Yavrularımızın bu yaşta dini eğitim almaları çok önemli, çocuklarımızın isteyerek ve severek dini bilgileri ve Kur'anı öğreniyor olmaları bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Temel ihtiyaçtan hareketle açılmış olan 4-6 yaş grubu kursumuzda çocuklarımız oyun oynarken aynı zamanda Kuran-ı Kerim okumayı, namaz surelerini, duaları ve dini bilgileri öğrenerek güzel bir eğitim alıyorlar. Dinimizin güzelliklerini bu yaşta öğrenmeye başlayan bu yavrularımızın inşallah hayatları boyunca dinine, vatanına ve milletine hizmet eden faydalı birer insan olarak yetişmelerini yüce Allah'tan temenni ediyorum. Rabbim evlatlarımızı her türlü zararlı akım ve alışkanlıklardan korusun. Kursumuzu tercih eden anne babaları kutluyorum. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi. İlçe Müftümüz öğrencilerimizin yetişmesinde emek sarf eden öğreticilerimizi ve programa katılan öğrenci velilerini tebrik ederek, öğrencilere başarılarının devamını diledi.

Program sonunda 4-6 yaş grubu öğrencilerimize birinci dönem karneleri Çatalpınar Kaymakamı Sayın Muhammet KILIÇASLAN, İlçe Müftümüz Adem VERİM, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet KINA, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Ahmet ÇOK ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Mecnun ÖZHATİPOĞLU tarafından verildi. Öğrencilere verilen çeşitli hediyeler ve hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.