17.01.2020

ÇATALPINAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖÖĞRENCİLERİNE "HZ. PEYGAMBER VE KUR'AN AHLAKI" KONULU KONFERANS VERİLDİ

İlçe Müftümüz Sayın Adem VERİM bugün Çatalpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine "Hz. Peygamber ve Kur'an Ahlakı" konulu konferans verdi.

Konferansa Çatalpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sayın Şükrü EBREM, Meslek Dersleri Öğretmeni Sayın İsa ÖZCAN ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programda ayrıca İlçe Müftüsü VERİM, Başkanlığımız'ın ve Çatalpınar Müftülüğümüzün gençlere yönelik yürüttüğü faliyetler hakkında bilgi verdi. Okul Müdürü Sayın EBREM ise ziyaretinden ve verdiği konferansdan ötürü İlçe Müftümüze teşekkür etti ve periyodik aralıklarla bu konferansların devam edeceğini belirtti.