13.02.2023

Müftülüklerin deprem bölgesine yardım seferberliği sürüyor

Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV iş birliğinde "Türkiye İçin İyilik Vakti" sloganıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında müftülüklerce hazırlanan insani yardım tırları dualarla deprem bölgesine uğurlanıyor.

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremden zarar gören vatandaşların yaralarının sarılması için AFAD koordinesinde başlatılan yardım seferberliği sürüyor.

Depremin hemen ardından yaraların sarılması için tüm imkanlarıyla sahada olan Diyanet İşleri Başkanlığı da Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde "Türkiye İçin İyilik Vakti" sloganıyla yardım kampanyası yürütüyor.

Türkiye’nin birçok ilinden deprem bölgesine gönderilen insani yardımlara Aybastı Müftülüğü de katıldı.

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde din görevlilerinin destekleriyle toplanan yardımlar İlçe Müftüsü Murat GEBEŞOĞLU'nun yaptığı dua ile bölgeye gönderildi.