20.01.2023

4-6 YAŞ KUR’AN KURSUNDA KARNE SEVİNCİ

İlçe Müftülüğümüze  bağlı Merkez 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri 2022-2023 öğretim yılı yarıyıl tatili karnelerini İlçe Müftümüz Murat GEBEŞOĞLU ve Şube Müdürü Ali ŞAHİN'in  elinden teslim aldılar.

20.01.2023 tarihinde öğreticilerimiz karne dağıtımı programlarıyla yarıyıl tatiline girdiler.Öğrencilerimize karnelerini takdim eden İlçe Müftüsü Murat GEBEŞOĞLU u Eğitime başlayan öğrenciler hem Kur’an-ı Kerim okumayı, hem de dini değerleri yaşlarına uygun bir metotla öğrendiler. Kişisel gelişimleri için ise çeşitli aktiviteler yapıldı. Öğreticilerimizin gayretli ve özverili çalışmaları sayesinde verimli bir yarıyılı tamamlayan kurslarımızda eğitim-öğretim ikinci yarı yılına tüm heyecanı ile devam edecektir.Bu ara tatilde öğrencilerimizi aileleriyle beraber Camilerimize bekliyoruz gereken ilgi ve hassasiyeti değerli velilerimizden her zaman olduğu gibi beklediklerini ifade ettiler.