16.12.2022

Diyanetten Müftülüğümüzdeki personellere teşekkür belgesi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Aybastı'da 2022 yılı Vekaletle Kurban Organizasyonunda görev alan ve hizmetleriyle öne çıkanlara teşekkür belgesi gönderildi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş imzalı "Kurbanım Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" temasıyla Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile yürütülen 2022 yılı Vekaletle Kurban Organizasyonunda gösterdiğiniz çaba ve gayret için teşekkür eder, hayırlı hizmetlerinizde muvaffakiyetler dilerim" yazılı Teşekkür Belgesi İlçemiz Müftülüğünde görev yapan hocalara takdim edildi.
Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni aynı zamanda Türkiye Diyanet Vakfı Muvazzaf Personeli Yavuz ERÇETİN ve Esenli Mahallesi Yukarı Havluiçi Cami İmam Hatibi Tayyar AKÇAY'a , Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen Teşekkür Belgeleri, İlçe Müftümüz Murat GEBEŞOĞLU  tarafından verildi.