21.11.2022

Umreye gidecek vatandaşlara yönelik seminer düzenlendi.

İlçemiz Müftülüğünce Diyanet İşleri Başkanlığı umre organizasyonu ile umreye gidecek vatandaşlara yönelik seminer düzenlendi.
Diyanet İşleri Başkanlığı 2022-2023 umre organizasyonu ile umre vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik seminerler, ülke genelinde sürüyor. Diyanet İşleri Başkanlığı umre organizasyonu ile Aybastı'dan umreye gidecek olan vatandaşlar için İlçemiz Müftülüğü tarafından "Umre Yolcularını Bilgilendirme Semineri” düzenlendi. İlçemiz Müftülüğü tarafından, kasım ayı içerisinde umreye gidecek olan 7 umre yolcusuna yönelik organize edilerek Müftülük Toplantı Salonunda gerçekleştirilen seminere İlçe Müftüsü Murat GEBEŞOĞLU,Şube Müdürü Ali ŞAHİN ve Kur'an Kursu Öğreticisi Hilal DEMİR  eğitimci olarak katıldı. Vatandaşların umre ibadetlerini sağlık, güvenlik ve huzur içerisinde, usulüne uygun ve bilinçli bir şekilde yerine getirebilmeleri, umre ibadetini manevi bir yenilenme fırsatı olarak değerlendirebilmeleri amacıyla düzenlenen seminerde umreye gidecek vatandaşlara çeşitli konularda bilgiler verildi.