02.07.2021

CAMİİ BULUŞMASI

CAMİİ  BULUŞMASI

Halk ile buluşmalarını sürdüren İlçe Müftümüz Murat GEBEŞOĞLU, 01.07.2021 tarihinde Perşembe Yayla Camii cemaatıyla buluştu.

İlçe Müftümüz, Perşembe Yayla Camiinde öğle namazı öncesi, Türkiye Diyanet Vakfı'nın "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlattığı vekaletle Kurban konusuna değindi. İlçe müftümüz vekaletle Kurban ile ilgili;
"Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşlarımız için; yurt içinde vekâletle kurban kesim bedeli 1.125 TL, yurt dışında vekâletle kurban kesim bedeli ise 925 TL olarak belirlendi. Vekaletle kurban bağışı yapmak isteyen vatandaşlarımız başvurularını 20 Temmuz 2021 tarihine kadar  ilçe müftülüğümüze yapabileceklerdir. Türkiye Diyanet Vakfı'mız, yedi kıtada mazlumlara umut olmaya devam ediyor. Hayırsever milletimizin emanetlerini mazlumların sofralarına götüren Türkiye Diyanet Vakfı sizi de hayra davet ediyor. Kurbanlarımızın herbiri bir davet, bir irşad, bir tebliğ vesilesi olacaktır. 2021 Yılı Vekaletle Kurban bağış alımları başlamıştır. Aybastı halkımız başta olmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı'mıza Kurban vekaleti vermek isteyen vatandaşlarımızın  ilçe Müftülüğümüze başvurmaları veya müftülüğümüzle iletişim kurmaları yeterli olacaktır" dedi.