06.02.2020

Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan "Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz" projesi kapsamında Aybastı İlçe Müftülüğü tarafından da uygulanmaya başlandı.

İlçe Müftülüğü aracılığıyla tüm camilerde 18 Ocak-01 Şubat tarihleri arasında uygulanan program, öğrenci ve veliler tarafından büyük ilgi görmeye başladı. Aybastı İlçe Müftüsü Abdullah SALMAN proje hakkında yaptığı açıklamada, öğrencilerin 15 günlük ara tatil döneminde cami ile bağlarının pekişmesi ve cemaat alışkanlığı kazanmalarını sağlamak için Başkanlığımız tarafından böyle bir projenin hazırlandığını söyledi. SALMAN Program sonunda beş vakit camiye gelen çocuklara  Katılım Belgesi ve çeşitli hediyeler takdim ederek gayretlerinden dolayı cami görevlilerine teşekkür etti.