Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Yaz Kuran Kursu ziyaretleri kapsamında İlçe Vaizi Muhammet Salih MUSAOĞLU Alacalar Mahallesine bağlı Camilerde faaliyet gösteren Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret etti.
Detay

Küçükyaka Mahallesi Hacıosmanlı Cami Yaz Kur'an Kursuna devam eden öğrenciler İlçe Müftüsü Recai ÖĞÜK'ün de katıldığı piknik etkinliğinde Öğle namazına müteakip bir araya gelerek hoşça vakit geçirdiler.
Detay

Yaz Kuran Kursu ziyaretleri kapsamında İlçe Müftümüz Recai Öğük Küçükyaka Mahallesi Merkez, Orta ve Kabakiraz Camilerinde faaliyet gösteren Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret etti.
Detay

Yaz Kur’an kursu öğrencileri Kur’an-ı Kerim, temel dini bilgiler ve ahlak derslerini öğrenmenin yanında gerçekleştirilen sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde bir araya geliyor.
Detay

Yaz Kuran Kursu ziyaretleri kapsamında İlçe Müftümüz Recai Öğük, Şube Müdürü Ali Şahin ve İlçe Vaizi Muhammet Salih MUSAOĞLU Hal, Süleymaniye, Mevlana ve Ortaköy Mahallesi Merkez Camiini ziyaret etti.