01.10.2022

Başkan TÖREN Camiler ve Din Görevlileri Haftasında Din Görevlilerini Unutmadı
Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN Din Görevlilerine yönelik yemek programı düzenledi.Altinordu Müftümüz Abdullah SÖYLEMEZ ve İlçede görev yapan din görevlilerimizin katıldığı program, en uzak mahallede görev yapan din görevlimiz ile Kurumumuzda en uzun süre görev yapan bayan ve erkek personelimize hediye verilmesiyle devam etti.
Din Gorevlilerimizi bu anlamlı günde unutmayan Başkan TÖREN'e Müftümüz Abdullah SÖYLEMEZ ve Din görevlilerimiz tarafından çiçekle birlikte hediye takdim edildi.Program hatıra fotoğrafının ardından son buldu.
Bizlerde Camiler ve Din Görevlileri Haftasında bizleri unutmayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN' e teşekkür ediyoruz.