30.07.2021

2021 Yılı Yaz Kur'an Kurslarının açılması ile birlikte camiler çocuk sesleriyle şenlendi. Altınordu Müftümüz Abdullah Soylemez Şube Müdürlerimiz Halim Bilgin ve Sebahattin Oğurlu Yaz Kur'an Kurslarını ziyaret ettiler.

Altınordu Müftümüz Abdullah Soylemez Şube Müdürlerimiz Halim Bilgin ve Sebahattin Oğurlu Yaz Kur'an Kurslarını ziyaret ettiler. Ziyarette çocuklarla tanışıp bir süre sohbet edip onlara ikramda bulundular. Kurs hocalarından bilgiler alan İlçe Müftümüz Abdullah SÖYLEMEZ, özellikle devam eden pandemi sürecinde maske-mesafe-temizlik konusunda daha dikkatli olmalarını söyledi.Müftümüz Abdullah SÖYLEMEZ Din Gorevlilerimize ve Kur'an Kursu hocalarımıza bu zor dönemde özveriyle çalıştıkları için teşekkür etti.