09.07.2021

Yaz Kur'an Kursları Açıldı,Camiler Çiçek açtı.

Geçen yıl salgın nedeniyle eğitimler, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Diyanet TV üzerinden, uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirilen eğitimler normale döndü.
Normalleşme süreci kapsamında Kur'an kursları yaz dönemi eğitimleri salgın tedbirlerine uyularak başlatıldı. Bu kapsamda Bahçelievler Ulu Camini ve 4-6 yaş Kur'an Kursunu ziyaret eden Altınordu İlçe Müftümüz Abdullah SÖYLEMEZ, Camilerin yeniden çocuklarla şenlendiğini söyledi.
kursların yeniden yüz yüze eğitime başlamasının sevindirici olduğunu söyleyen İlçe Müftümüz Çocuklarımız yaz tatilinde namaz kılmayı, abdest almayı, Kur'an okumayı öğrenecek. Vatan sevgisini, bayrak sevgisini, dürüstlüğü, temizliği, insanları, hayvanları sevmeyi, iyi bir mümin olmayı öğrenecek." diye konuştu.
Konuşmaların ardından cami görevlilerine ve Kur'an Kursu hocalarına teşekkür eden Müftümüz Abdullah SÖYLEMEZ, çocuklarla bir süre sohbet ederek başarılar diledi.