25.03.2020

Din Görevlilerimizden oluşan "Vefa Sosyal Destek Grubu" 65 yaş üstü vatandaşlarımızın yardımına koştular

Her zaman olduğu gibi yine Din Görevlisi arkadaşlarımız bu zor süreçte Devletimizin verdiği görevi yerine getirmiş ve büyük fedakarlık göstererek vatandaşımızın yardımına koşmuştur. Tüm Dünya' yı etkisi altına alan virüs salgınıyla mücadele de
KORONAVIRÜS tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığınca 65 yaş ve üzeri vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirilirken, Altınordu Müftülüğümüz de bu kapsamda Kaymakamımız Niyazi ERTEN'in talimatı ve İlçe Müftümüz Mustafa DÜZGÜNEY önderliğinde "Vefa Sosyal Destek Grubu" oluşturarak bütün görevli arkadaşlarımızla, evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın; pazar, eczane ve market alışverişlerine yardımcı olunmaktadır Maaşını alamayan vatandaşlarımızın maaşlarını bizzat evlerinde yaşlılarımıza teslim edilmektedir..Bu hizmetlerden dolayı vatandaşlarımız, Devletimize dua ettiler, görevlilerimize memnuniyetlerini ilettiler.