03.10.2023

Altınordu Kaymakamımız Erkan KARAHAN Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle düzenlenen programa katıldı.

Altınordu Müftülüğümüz tarafından 2023 yılı "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle İlçede görev yapan imam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticileriyle Bahçelievler Ulu Cami Konferans Salonunda program düzenlendi.
Açılış Kur'an-ı Kerim'in ardından, Din Görevlilerine hitap eden Altınordu Müftümüz Abdullah SÖYLEMEZ, Din Görevlilerimizin haftasını kutladı.Akabinde Altınordu İlçe Kaymakamımız Erkan KARAHAN,günün anlam ve önemine binaen konuşma gerçekleştirerek, İlçemizin en ücra mahallesinden, merkezdeki görevlilerimize kadar bu önemli görevi ifâ eden tüm görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.Program Emekli Din Görevlilerine, başarılı olan görevlilerimize plaket ve başarı belgesi takdiminden sonra yemek ikramıyla son buldu.