15.04.2021

TEŞEKKÜR BELGESİ

Diyanet İşleri Başkanlığında 35 yıl  Dini ve Hayri hizmetlerde bulunan ve bu süre boyunca Diyanet İşleri Başkanlığı’nı en güzel şekilde temsil eden Ketendere Mahallesi Merkez Camii İmam -Hatipliğinden emekliye ayrılan Abdullah KIYALI’ya ve Gökçebayır Mahallesi Aşçılı Camii İmam-Hatipliğinden emekliye ayrılan Ahmet IŞIK hocalarımıza emekli oluşlarındandan dolayı Teşekkür Belgesi takdim edildi.Belgeyi takdim eden İlçe Müftüsü SN. Fikri GÖNCÜ; İmam-Hatiplik makamının emeklilikle sona ermeyeceğini,Peygamber varisi olan olan hocalarımızın emr-u ilahi tecelli edene kadar  bu makamda hizmetlerinin devam edeceğine vurgu yaparak emekli olan hocalarımıza sağlıklı ve hayırlı bir yaşam geçirmelerini Yüce Allah’tan dilediğini belirtti.