10.07.2018

İl Müftü Yardımcısı Seyfullah Çakır İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Tayini çıkan Ordu İl Müftü Yardımcısı Seyfullah Çakır için veda yemeği düzenlendi.

Ordu il müftü yardımcısı olarak 4 yıldan bu yana gören yapan Seyfullah Çakır’ın Samsun İlkadım İlçe Müftüsü olarak tayini çıkması nedeniyle il müftülüğü tarafından Ordu Üniversitesi uygulama restoranında veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğine il Müftüsü Mürsel Öztürk, il Müftü Yardımcıları,  İlçe Müftüleri, din görevlileri derneği, sendika temsilcileri, din görevlileri ve il Müftülük personeli katıldı.

Kendisi için düzenlenen veda yemeğinde emeği geçenlere teşekkür eden Çakır, “2009 yılında Gülyalı ilçe Müftüsü olarak başladığım Ordu’da ki hizmetimi 2014 yılından itibaren de Ordu İl Müftü Yardımcısı olarak bu güne kadar sürdürdüm. Samsun İli İlkadım İlçe Müftüsü olarak atanmam sebebiyle bu gün sizlere vade etmek durumunda kaldım. Görev yaptığım süre içerisinde her zaman yardım ve desteklerini gördüğüm başta İl Müftümüz Mürsel Öztürk hocama, birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarıma, din gönüllüsü kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sizlerden ve bütün Ordulu kardeşlerimizden helallik diliyorum” şeklinde konuştu.

İl Müftüsü Mürsel Öztürk ise yaptığı konuşmada “Seyfullah Çakır hocamıza gerek ilçe müftüsü olarak gerekse il Müftü Yardımcımız olarak ilimizde yaptığı güzel hizmetler ve yürüttüğü çalışmalar için teşekkür ediyor, bundan sonraki görevinde de başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Din görevlileri Derneğince günün anısına plaket verilen Seyfullah Çakır’a katılanlar çeşitli hediyeler takdim ettiler.