14.11.2019

Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle Hastane Ziyareti

Mevlid-i Nebi münasebetiyle Ünye Müftülük Personeli Devlet Hastanesine ziyarette bulundu.

İlçe Müftümüz Sayın Ali Işık ve beraberinde Vaizlerimiz Nihal Öner, Aynur Bilgiç, Din Görevlilerimiz Arslan Kale ve Cengiz Cüni ile beraber önce, Ünye Devlet Hastanesi Başhekimliğini ziyaret ettiler.

Hastane Başhekimi Op.Dr.Tamer KUTLU'yu makamında ziyaret eden Müftülüğümüz heyeti  daha sonra  yatmakta olan hastaları ziyaret ederek, Mevlid-i Nebi haftalarını kutlayıp, kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Ziyaret esnasında hastalara ve personele gül dağıtıldı. Yapılan ziyaretin hastalara olumlu anlamda katkısı olduğunu vurgulayan hastane personeli, bu tür ziyaretlerin hastaların morali açısından çok önemli olduğunu belirterek Ünye Müftülüğüne teşekkür ettiler.