13.07.2018

GÜVENLER CAMİİ YAZ KURAN KURSUNDA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Güvenler Cami Yaz Kuran Kursunda İmam –Hatip Ali Şimşek, Kuran Kursu Öğreticileri Saliha Demir, Gülten Özkan ve öğrencileri tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü kapsamında Şehitlerimizi anma Programı düzenlendi. Velilerin yoğun katılım gösterdiği programda şehitlerimiz için Kuranı Kerim okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirler okundu. Başkanlığımızın 15 Temmuz konulu Web sitesinde yer alan video ve sinevizyon gösterileri izlendi. Şehitlerimiz için dualar yapıldı.

Programın ardından Güvenler Cami Yaz Kuran Kursunda, Mehteran takımı, şehitlerimiz, gazilerimiz, Vatan, Bayrak, Millet Sevgisini,  saygısını, minnettarlığını içeren ilahi ve marşlarla öğrencilerimizle buluştu.

Öğrencilerinde eşlik ettiği  ilahi ve marşlarla şanlı milletimizin, muzaffer ordumuzun heyecanını sevgisini tekrar hissettiler ve yaşadılar.